56

nieuwbouw

wijzig
 123>
 • Ter Hulst / Kasterlee

  Verkaveling in hoofdzaak bestemd voor het oprichten van ééngezinswoningen. Uitzonderingen kunnen worden toegestaan indien het een zorgwoning betreft. Nevenfunctie's tot 30 % van de oppervlakte mogelijk (annex kantoor adv. of architect bv)
 • Ecodroom - fase 3 / Geel

  67 % verkocht
  Actie: bij aankoop van een assistentieflat, krijgt u een gratis berging*. (*Actie onder voorwaarden) Kijk verder voor het ruime aanbod aan 1 - en 2 slaapkamerassistentiewoningen.
 • Woonerf Molenberg C / Turnhout

  75 % verkocht
  Bezoek residentie Molenberg zaterdag 21 oktober van 10u t.e.m. 12u tijdens onze opendeurdag! Bezoek de 3 laatste volledig afgewerkte appartementen met 2 slpks en terras in het rustig gelegen Woonerf Molenberg, Jaspar Van Kinschotstraat te Turnhout. Ideaal voor starters, alleenstaanden, senioren en als opbrengsteigendom!
 • Verkaveling Oudebaan / Vosselaar

  Drie zeer gunstig gelegen bouwgronden nabij het centrum van Vosselaar waarvan twee aan de Oude Baan en één aan de Kapelstraat. Gronden bevinden zich op wandelafstand van winkels en het centrum. Het gaat om twee halfopen en één open bebouwing.
 • De Notenlaer / Mol

  86 % verkocht
  Residentie De Notenlaer is rustig gelegen in het centrum van Achterbos in nabijheid van lokale winkels; doch op fietsafstand van het centrum van Mol. Het project bestaat uit 29 appartementen met elk een privatief terras en/of tuin.
 • Hou mij op de hoogteSchrijf je nu in! Gratis schattingVraag gratis advies en een schatting!
 • Nova Domus / Mol

  40 % verkocht
  Nova Domus is een nieuw project met 15 exclusieve luxe appartementen gelegen in Mol centrum. Met zijn gedurfde architectuur, strakke lijnen en rijkelijke materiaalkeuzes springt dit project overal bovenuit. Nova Domus staat voor zeer ruime 2 en 3 slaapkamer appartementen met oppervlaktes tot maar liefst 180m2 en zon-georiënteerde leef terrassen tot 78m2. De terrassen zijn minstens 3m diep en hebben ingewerkte ramen (dus geen opstap van binnen naar buiten). Hoge plafonds, veel lichtinval en ongezien hoge budgetten voor afwerking zullen de meest kritische kopers kunnen bekoren.
 • Niefhout Residentie Vogelkers (appartementen) / Turnhout

  93 % verkocht
  Nog 3 te koop! Residentie Vogelkers, onderdeel van Niefhout, zal bestaan uit 44 appartementen/studio's met 1,2 of 3 slaapkamers en terras en één grote handelsruimte. Niefhout: een nieuwe wijk in hartje Turnhout, voor iedereen! Staanplaats en berging verplicht bij aan te kopen.
 • Groenveld / Mol

  6 % verkocht
  De werken zijn gestart! LANCERINGSVOORWAARDEN - € 5.000 (incl btw) korting of 2e staanplaats aan 1/2 prijs! | Residentie Groenveld is rustig en groen gelegen te Mol-Ezaart in nabijheid van lokale winkels; doch op fietsafstand van het centrum van Mol. Het project bestaat uit 5 mini-residenties met in totaal 37 appartementen met elk een privatief terras en/of tuin, een commerciële ruimte, 60 ondergrondse autostaanplaatsen en voldoende privatieve kelderbergingen.
 • Bedrijvenpark Tielen - Kemelbeekstraat / Kasterlee Tielen

  Nieuw te ontwikkelen bedrijvenpark (1,7 ha) Kasterlee/Tielen Kavels en bedrijfsgebouwen van diverse afmetingen Momenteel worden de plannen tot herontwikkeling verder op punt gesteld. Mocht u interesse hebben om uw bedrijf hier te vestigen, aarzel niet ons te contacteren om de mogelijkheden te bekijken!
 • Niefhout Amandelwilg - appartementen / Turnhout

  59 % verkocht
  De werken vorderen goed! Bezoek het modelappartement op afspraak! Fase D van Amandelwilg, onderdeel van het stadvernieuwingsproject Niefhout, zal bestaan uit een mix van 20 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met terras/tuin. Niefhout: een nieuwe autoluwe wijk in hartje Turnhout, voor iedereen!
 • Hou mij op de hoogteSchrijf je nu in! Gratis schattingVraag gratis advies en een schatting!
 • Niefhout Woningen IB / Turnhout

  14 % verkocht
  Fase IB van Niefhout bestaat uit 14 nieuw te bouwen moderne rijwoningen met 2 of 3 bouwlagen en diverse indelingen, gelegen in de autoluwe straat Bouwschen Pad in Niefhout.
 • Niefhout Residentie Zomerlinde (appartementen) / Turnhout

  16 % verkocht
  Residentie Zomerlinde zal bestaan uit 24 appartementen en studio's met 1 of 2 slpks en terras/tuintje, en een handelsruimte. Niefhout is een project in het centrum van Turnhout, op wandelafstand van het station, bushaltes, de Grote Markt en de haven.
 • Residentie ALBA / Mol

  86 % verkocht
  NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT TE KOOP! - Residentie ALBA is een kleinschalig doordacht en energiezuinig gebouwd nieuwbouwproject gelegen op een rustige locatie in het centrum van Mol, op wandelafstand van winkels en het bruisende stadsleven. Het project bestaat uit 7 luxe-appartementen met hoge plafonds en zuidgeoriënteerde terrassen.
 • residentie Pharmacy appartementen / Kasterlee Lichtaart

  50 % verkocht
  Residentie Pharmacy is een stijlvol en kwalitatief nieuwbouwproject bestaande uit 7 nieuwbouwappartementen met o.a. 1, 2 of 3 slaapkamers, ondergrondse autostaanplaatsen, bergingen en 6 woningen met privatieve achtertuinen. Uiterst gunstig gelegen nabij het centrum van Lichtaart! Op het gelijkvloers is een commercieel pand met apotheek en private parkeerplaatsen.
 • Niefhout Amandelwilg Fase B (woningen) / Turnhout

  67 % verkocht
  De werken zijn gestart! 3 nieuw te bouwen woningen in fase Amandelwilg, onderdeel van het stadvernieuwingsproject Niefhout, met o.a. tuin en 3 slpks, gelegen in een doodlopend straatje dat uitmondt in een speelplein.
 • Hou mij op de hoogteSchrijf je nu in! Gratis schattingVraag gratis advies en een schatting!
 • Malvina / Mol

  40 % verkocht
  Residentie Malvina is een nieuwbouwproject gelegen in Mol-Achterbos, op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, scholen en op fietsafstand van het centrum van Mol. Het project bestaat uit 10 doordacht en energiezuinig gebouwde appartementen met oa standaard zonnepanelen. Betaling bij oplevering!
 • Residentie Dennerhode / Vosselaar

  75 % verkocht
  ACTIE!!! Gratis ondergrondse autostaanplaats voor de eerstvolgende koper!!! Residentie Dennerhode is een prestigieuze 'urban villa' bestaande uit 12 ruime villa-appartementen ontworpen door Architects In Motion (AIM) met inspiratie uit de Scandinavische architectuur. De residentie is gelegen op wandelafstand van de dorpskern van Vosselaar. Nog 3 te koop!!! Bezoek deze unieke appartementen op afspraak!
 • residentie Pharmacy woningen / Kasterlee Lichtaart

  17 % verkocht
  Residentie Pharmacy is een stijlvol en kwalitatief nieuwbouwproject bestaande uit 6 moderne nieuwbouwwoningen met o.a. 1 slaapkamer (mogelijkheid tot 2de slaapkamer), open keuken, tuin met achteringang en 7 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Uiterst gunstig gelegen nabij het centrum van Lichtaart! Op het gelijkvloers van het appartementsgebouw is een commercieel pand met apotheek en private parkeerplaatsen.
 • De Kruier / Balen

  65 % verkocht
  Residentie De Kruier is een energiezuinig nieuwbouwproject in het centrum van Balen, op wandelafstand van winkels en de Markt. Het project bestaat uit 18 appartementen in de Molenstraat en een 4 appartementen in de Kerkstraat.
 • NORI / Geel

  83 % verkocht
  Residentie "NORI" is gelegen op een centrale locatie op wandelafstand van de winkelstraat en bestaat uit 6 kwalitatieve appartementen met terras en/of tuin en garage/staanplaats en kelderberging. Er wordt extra aandacht besteed aan het energiezuinige aspect.
 • Hou mij op de hoogteSchrijf je nu in! Gratis schattingVraag gratis advies en een schatting!

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

Uw Criteria

Corrigeer de fouten

Bedankt voor uw aanvraag
Deze wordt zo spoedig mogelijk verwerkt.

Sluiten
Sluiten

Sluiten
Sluiten

Pand verzonden

Sluiten