51

nieuwbouw

wijzig
 123>
 • residentie Pharmacy appartementen / Kasterlee Lichtaart

  38 % verkocht
  Hartelijk welkom op onze opendeurdag 3 juni van 10u tot 13u! Residentie Pharmacy is een stijvol en kwalitatief nieuwbouwproject bestaande uit 7 nieuwbouwappartementen met o.a. 1, 2 of 3 slaapkamers, ondergrondse autostaanplaatsen, bergingen en 6 woningen met privatieve achtertuinen. Uiterst gunstig gelegen nabij het centrum van Lichtaart! Op het gelijkvloers is een commercieel pand met apotheek en private parkeerplaatsen.
 • residentie Pharmacy woningen / Kasterlee Lichtaart

  Hartelijk welkom op onze opendeurdag 3 juni van 10u tot 13u! Residentie Pharmacy is een stijvol en kwalitatief nieuwbouwproject bestaande uit 6 moderne nieuwbouwwoningen met o.a. 1 slaapkamer (mogelijkheid tot 2de slaapkamer), open keuken, tuin met achteringang en 7 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Uiterst gunstig gelegen nabij het centrum van Lichtaart! Op het gelijkvloers van het appartementsgebouw is een commercieel pand met apotheek en private parkeerplaatsen.
 • Niefhout Residentie Vogelkers (appartementen) / Turnhout

  76 % verkocht
  Nog 8 te koop! Residentie Vogelkers, onderdeel van Niefhout, zal bestaan uit 44 appartementen/studio's met 1,2 of 3 slaapkamers en terras en één grote handelsruimte. Niefhout: een nieuwe wijk in hartje Turnhout, voor iedereen!
 • Residentie ALBA / Mol

  86 % verkocht
  NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT TE KOOP! - Residentie ALBA is een kleinschalig doordacht en energiezuinig gebouwd nieuwbouwproject gelegen op een rustige locatie in het centrum van Mol, op wandelafstand van winkels en het bruisende stadsleven. Het project bestaat uit 7 luxe-appartementen met hoge plafonds en zuidgeoriënteerde terrassen.
 • Niefhout Residentie Amandelwilg appartementen / Turnhout

  56 % verkocht
  De werken zijn gestart! Bezoek het modelappartement op afspraak! Fase D van Amandelwilg, onderdeel van het stadvernieuwingsproject Niefhout, zal bestaan uit een mix van 20 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met terras/tuin. Niefhout: een nieuwe autoluwe wijk in hartje Turnhout, voor iedereen!
 • Hou mij op de hoogteSchrijf je nu in! Gratis schattingVraag gratis advies en een schatting!
 • Keiheuvelhof / Mol

  Residentie Keiheuvelhof is rustig en centraal gelegen op de hoek van de Keiheuvelstraat en de Langestraat . Het project bestaat uit 12 appartementen met elk een privatief terras en/of tuin. In de kelderverdieping bevinden zich autostaanplaatsen en bergingen.
 • Malvina / Mol

  Residentie Malvina is een nieuwbouwproject gelegen in Mol-Achterbos, op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, scholen en op fietsafstand van het centrum van Mol. Het project bestaat uit 10 doordacht en energiezuinig gebouwde appartementen met oa standaard zonnepanelen. Betaling bij oplevering!
 • Residentie Dennerhode / Vosselaar

  75 % verkocht
  ACTIE!!! Gratis ondergrondse autostaanplaats voor de eerstvolgende koper!!! Residentie Dennerhode is een prestigieuze 'urban villa' bestaande uit 12 ruime villa-appartementen ontworpen door Architects In Motion (AIM) met inspiratie uit de Scandinavische architectuur. De residentie is gelegen op wandelafstand van de dorpskern van Vosselaar. Nog 3 te koop!!! Bezoek deze unieke appartementen op afspraak!
 • De Kruier / Balen

  64 % verkocht
  Residentie De Kruier is een energiezuinig nieuwbouwproject in het centrum van Balen, op wandelafstand van winkels en de Markt. Het project bestaat uit 18 appartementen in de Molenstraat en een handelsruimte met 2 appartementen in de Kerkstraat.
 • NORI / Geel

  17 % verkocht
  Residentie "NORI" is gelegen op een centrale locatie op wandelafstand van de winkelstraat en bestaat uit 6 kwalitatieve appartementen met terras en/of tuin en garage/staanplaats en kelderberging. Er wordt extra aandacht besteed aan het energiezuinige aspect.
 • Hou mij op de hoogteSchrijf je nu in! Gratis schattingVraag gratis advies en een schatting!
 • Niefhout Woningen IB / Turnhout

  14 % verkocht
  Fase IB van Niefhout bestaat uit 14 nieuw te bouwen moderne rijwoningen met 2 of 3 bouwlagen en diverse indelingen, gelegen in de autoluwe straat Bouwschen Pad in Niefhout.
 • Niefhout Residentie Zomerlinde (appartementen) / Turnhout

  8 % verkocht
  Residentie Zomerlinde zal bestaan uit 24 appartementen en studio's met 1 of 2 slpks en terras/tuintje, en een handelsruimte. Niefhout is een project in het centrum van Turnhout, op wandelafstand van het station, bushaltes, de Grote Markt en de haven.
 • C-Star KMO-Units Beerse / Beerse

  Te huur: nieuwbouwcomplex van 9 KMO-units van 235 tot 636 m², alle met kantoorruimte, plafondhoogte van 5,5 tot 6 meter en elektrische sectionaalpoort van 4 x 4,5 meter en verwarming. Gereserveerde autostaanplaatsen. Gelegen naast kanaal Schoten - Dessel.
 • verkaveling Wuytsbergen / Herentals

  18 % verkocht
  BATIBOUWACTIE: GRATIS UPGRADE naar BEN woning (E30) !! De wegeniswerken zijn gestart ! 23 moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers, garage/carport en tuin. Zeer residentieel, rustig en groen gelegen, in een nieuwe doodlopende straat nabij het centrum van Herentals. De eerste fase bestaat uit 11 woningen. Info over fase II is tevens beschikbaar op kantoor.
 • Residentie De Kluis / Turnhout

  67 % verkocht
  Residentie De Kluis is een stijlvol, kwalitatief en kleinschalig nieuwbouwproject met achterzicht op groen en bestaat uit 12 app met terras/tuin en 1 of 2 slpks. Ideaal voor starters, senioren en als investering! De werken zijn gestart!!! Reeds 8 appartementen verkocht!!!
 • Hou mij op de hoogteSchrijf je nu in! Gratis schattingVraag gratis advies en een schatting!
 • Niefhout Amandelwilg Fase B (woningen) / Turnhout

  67 % verkocht
  De werken zijn gestart! 3 nieuw te bouwen woningen in fase Amandelwilg, onderdeel van het stadvernieuwingsproject Niefhout, met o.a. tuin en 3 slpks, gelegen in een doodlopend straatje dat uitmondt in een speelplein.
 • Residentie Waatermolen / Oud-Turnhout

  64 % verkocht
  ACTIE! Residentie Waatermolen is een nieuwbouwproject van 14 ruime appartementen (unieke meegroeiwoningen) op een mooie ligging. Het project is rustig gelegen langs de Aa, op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout.
 • De Notenlaer / Mol

  86 % verkocht
  Residentie De Notenlaer is rustig gelegen in het centrum van Achterbos in nabijheid van lokale winkels; doch op fietsafstand van het centrum van Mol. Het project bestaat uit 29 appartementen met elk een privatief terras en/of tuin.
 • Residentie Zomerlinde - Geel / Geel

  97 % verkocht
  LAATSTE appartement ! Snelle oplevering ! Zomerlinde is de nieuwste fase van Parkdomein Lindehof, een woonproject in een park van ongeveer 2,6 ha. Deze fase bestaat uit 37 nieuwe 1slpkappartementen met terras (en tuin voor glv).
 • Sparrenlaan / Vosselaar

  33 % verkocht
  Drie zeer gunstig gelegen bouwgronden aan de Sparrenlaan te Vosselaar. Deze loopt evenwijdig met de Antwerpsesteenweg en bevindt zich op wandelafstand van winkels en het centrum. Het gaat om twee halfopen en 1 gesloten bebouwing met grote, diepe tuinen.
 • Hou mij op de hoogteSchrijf je nu in! Gratis schattingVraag gratis advies en een schatting!

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

Uw Criteria

Corrigeer de fouten

Bedankt voor uw aanvraag
Deze wordt zo spoedig mogelijk verwerkt.

Sluiten
Sluiten

Sluiten
Sluiten

Pand verzonden

Sluiten