Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
Binnentuin Afra Kerkstraat Merksplas

Over Afra

Afra is een exclusief nieuwbouwproject in hartje Merksplas bestaande uit 22 moderne appartementen en 2 commerciële ruimten. Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd met oog voor duurzamen energie dankzij een warmtepomp en zonnepanelen. 

Voorgevel Afra Merksplas Kerkstraat

Meer informatie over de beschikbare appartementen van Afra? Ontdek het volledige project via:

Interieur Afra Merksplas Kerkstraat

Comfort & Ruimte

Het aanbod bestaat uit appartementen met groottes van 101,74 m² tot 190,35 m² met een keuze uit 2 of 3 slaapkamers. De badkamer kan naar wens worden ingericht en de leefruimte bestaat uit een open keuken, zithoek en eetruimte. De ruime terrassen variëren van 10,20 m² tot 50,02 m², en sommige appartementen beschikken over een privétuin van 57,87 m² tot 129,07 m². Het project wordt voorzien van een ondergrondse parking.

Centraal wonen in Merksplas

Afra bevindt zich op een centrale locatie in het hart van Merksplas, een gemeente die bekend staat om zijn aangename leefomgeving. Vanuit de Kerkstraat zijn alle belangrijke voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien biedt de omgeving tal van recreatiemogelijkheden, van mooie wandelroutes tot gezellige eetgelegenheden. Afra zal ook beschikken over een groen hart tussen de twee gebouwen.

Luchtbeeld Afra Kerkstraat Merksplas

Ontdek het aanbod van Afra in Merksplas 

   
27 september 2024
Vastgoednieuws
Gratis schatting