Makelaardij
Ontwikkelaardij
Beheer
Nieuwbouwproject Valkerij Het Einde Arendonk

Over Valkerij

Ontdek Valkerij, een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 5 hedendaagse vrijstaande woningen in Het Einde te Arendonk. Deze woningen stralen een moderne, eigentijdse sfeer uit, met oog voor detail en comfort. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en energiezuinige technieken, biedt dit project een duurzaam en toekomstgericht wooncomfort. Geniet van rust en ruimte, terwijl het levendige centrum van Arendonk zich op slechts enkele minuten afstand bevindt. 

Tuin nieuwbouwproject Valkerij Het Einde Arendonk

Meer informatie over de beschikbare woningen van Valkerij? Ontdek het volledige project via:

Voorgevel nieuwbouwproject Valkerij Het Einde Arendonk

Mooi wonen in Arendonk

Valkerij ligt op een centrale locatie, op slechts 5 minuten fietsen van het centrum van Arendonk. Dit project biedt het beste van twee werelden: de nabijheid van scholen, winkels en andere voorzieningen, gecombineerd met de rust van een agrarische omgeving. Een ideale plek voor wie op zoek is naar een rustige, maar toch goed verbonden woonomgeving.

Ruimte & Comfort

De woningen beschikken over drie ruime slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met ligbad, douche, dubbel lavabomeubel en toilet. De open leefkeuken, voorzien van moderne toestellen, geeft toegang tot het aangelegde terras en de achtertuin. Daarnaast is er een inpandige garage aanwezig, evenals voldoende ruimte voor opslag en praktische voorzieningen zoals een regenwaterput.

Interieur nieuwbouwproject Valkerij Het Einde Arendonk

Ondek het aanbod van Valkerij in Arendonk

   
15 oktober 2024
Vastgoednieuws
Gratis schatting