• Over Vansweevelt Makelaars

  Vansweevelt makelaars is actief in de vastgoedsector in de ruime omgeving van Turnhout, Herentals, Geel en Mol. Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. Recent openden we ook een kantoor in het centrum van Antwerpen dat gespecialiseerd is in bemiddeling van te ontwikkelen vastgoed(sites).

  De kenmerken die onze werkwijze typeren en ook onze groei hebben gestimuleerd zijn eenvoudig:

  • Deskundigheid en ervaring garanderen een hoge kwaliteit:
   zo'n 12 medewerkers zetten zich vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel, Herentals en Antwerpen dagelijks in voor uw eigendom.
    
  • Een hoge betrokkenheid zet de wensen van onze klanten centraal:
   elke vastgoedtransactie wordt in volle vertrouwen voltrokken van A tot Z, zodat u ongestoord en zorgeloos uw dagdagelijkse activiteiten kunt voorzetten.
    
  • Vertrouwen in de toekomst: 
   eeen langetermijnvisie in onze relaties met opdrachtgevers, klanten en medewerkers, gekoppeld aan constante investeringen en innovaties (onze website, Immoscoop.be, enz) zorgen ervoor dat wij vertrouwen blijven hebben in de toekomst!

   

 • Verkopen

  Gefundeerde waardebepaling
  Bij de waardebepaling spelen verschillende factoren een rol zoals de ligging, inplanting en beschikbare ruimte, de stedenbouwkundige mogelijkheden, de staat van onderhoud, de gebruikte materialen en de ouderdom. Vansweevelt makelaars maakt een gefundeerde waardebepaling van uw woning waarbij ook rekening gehouden wordt met vergelijkingspunten. Bij ons dus geen “natte vinger”-werk. Bovendien geven wij u nuttige tips om de verkoopbaarheid en waarde van uw eigendom nog te verhogen.

  Een groot klantenbereik

  Vansweevelt makelaars beschikt over een bestand van om en bij de 2.000 actief zoekende (en door ons geregistreerde) koopklanten. Via de Vansweevelt Pole Position wordt uw eigendom voorgesteld aan de meest geschikte kandidaten.

  Uw eigendom altijd op z'n best
  Uw eigendom wordt op de Vansweevelt- en Certes-websites, op diverse externe websites (waaronder het drukbezochte immoweb.be) geadverteerd, verschijnt regelmatig in de De Streekkrant en in het Vansweevelt Woonmagazine “LIVE” (dat wordt bedeeld samen met de De Zondag), alsook wordt het op een correcte, volledige en aantrekkelijke wijze in de etalages van onze kantoren gepresenteerd.

  Klant-en kwaliteitsgericht
  Bij Vansweevelt krijgt kwaliteit een concrete invulling. In de Servicegarantie staat precies beschreven wat wij als Certes-makelaar u bieden. En dat is veel meer dan de minimumvereisten die door de wet zijn opgelegd. Ook kwaliteitscontrole is geïntegreerd in alles wat we doen. Ons Certes-label wordt gecontroleerd door Quality Control, een neutraal, extern instituut voor kwaliteitsbewaking.

  Tarieven
  Commissieloon: 3,63% op verkoopprijs (=3% + 21% BTW)
  (Bovenvermelde commissie is indicatief en niet bindend.)

   

 • Kopen

  Schrijf u in en blijf anderen een stap voor!
  Door in te schrijven via onze website blijft u andere zoekenden steeds een stap voor. Laat ons via de zoekmotor (links) weten welk type vastgoed u zoekt en wij sturen u een overzicht van ons aanbod dat aan uw wensen voldoen. U ontvangt alle info in uw mailbox (of op uw postadres).


  Ruim aanbod
  Een geschikte woning vinden vraagt heel wat tijd en energie. Bij Vansweevelt vindt u een ruim aanbod van duidelijk beschreven koopwoningen en kunt u altijd terecht voor uitgebreid advies.


  Heldere en kwalitatieve informatie
  Bij ons kunt u op basis van volledige en correcte informatie beslissen of u wilt kopen en komt u later niet voor verrassingen te staan.
  Hebt u bijvoorbeeld interesse in een woning, dan krijgt u van ons inzicht in de inlichtingen van de gemeente omtrent de woning. Als u een appartement wilt aankopen, kunt u de verslagen van de algemene vergadering en de laatste kostenafrekening inkijken.
  Verder zal Vansweevelt u wijzen op alle mogelijkheden die de woning biedt, maar u ook duidelijk informeren over punten die minder gunstig zijn.

 • Verhuren

  Bij het verhuren van een woning is vakkundige begeleiding van onschatbare waarde. De huurprijs bepalen, een betrouwbare huurder vinden, alle huurformaliteiten in orde brengen, een degelijk contract opstellen... Vansweevelt makelaars helpt u bij alle stappen van het verhuurproces.


  Stap 1: het zoeken van geschikte kandidaten
  Via de Vansweevelt Pole Position wordt uw eigendom voorgesteld aan de meest geschikte kandidaten. Verder wordt uw eigendom ook op onze website, in de etalage en op de site van Certes altijd correct, volledig en aantrekkelijk voorgesteld. Zo weten kandidaat-huurders onmiddellijk of uw eigendom aan hun wensen voldoet en kan Vansweevelt de geïnteresseerden alle aandacht geven die ze verdienen.


  Stap 2: het boordelen van de kandidaat-huurders
  Is er interesse voor uw huurwoning, dan helpen we u bij het beoordelen van de kandidaat-huurders. Vansweevelt organiseert de bezoeken en staat kandidaten te woord. Vansweevelt spreekt met een ruim, kwalitatief huuraanbod vooral kandidaten aan die een druk leven leiden. We zorgen ervoor dat deze kandidaten binnen een korte tijdspanne uw eigendom kunnen bezoeken en dat ze goed geïnformeerd worden om vervolgens snel een doordachte keuze te kunnen maken.


  Stap 3: het voorbereiden van de huurovereenkomst
  Eens de geschikte huurder gevonden is, bereiden we de huurovereenkomst voor. Correct, volledig, en uiteraard conform de laatste huurwetgeving. Voor een volledige en accurate plaatsbeschrijving werken we samen met bekwame experts.


  Tarieven
  Commissieloon: 1 maand huur + 21% BTW (met een minimum van € 907,50 incl. BTW)
  (Bovenvermelde commissie is indicatief en niet bindend.)

 • Huren

  Vansweevelt Pole Position
  Wilt u er als de eerste bij zijn als er een geschikte huurwoning vrij komt? Geef ons een zoekopdracht door inschrijving op de Vansweevelt Pole Position en blijf zo anderen steeds een stap voor. Laat ons via de zoekmotor links weten welk type woning u zoekt en wij sturen u een overzicht van de huurwoningen die aan uw wensen voldoen. U ontvangt alle info over de meest recent aangeboden huurwoningen in uw mailbox (of op uw postadres).

  Het ruimste aanbod
  Bij ons kunt u terecht voor het ruimste aanbod van duidelijk beschreven huurwoningen. In de inlichtingenfiche die u op de website en op één van onze kantoren kunt krijgen, vindt u alle relevante informatie. Bij de verhuur van appartementen worden de maandelijkse kosten en de taksen duidelijk vermeld. Zo kunt u op basis van volledige en correcte informatie beslissen of u de woning wilt huren en komt u later niet voor verrassingen te staan.

 • Projectbegeleiding

  Vansweevelt makelaars heeft sinds haar ontstaan in 1989 een gedegen expertise opgebouwd in het nieuwbouwsegment. Ze kan dan ook een dienstverlening "op maat" van de projectontwikkelaar aanbieden. Wij kunnen elke ontwikkelaar begeleiden en/of adviseren vanaf het eerste haalbaarheidonderzoek omtrent een potentieel terrein of gebouw tot en met de verkoop (op plan).

  In elke stadium van uw ontwikkelingsproces kan u op ons een beroep doen afhankelijk van de expertise die u nodig hebt.
  Neem vrijblijvend contact op met ons (info@vansweevelt.be of 014/414242) en vraag naar David of Mathieu Vansweevelt.

 • Over Certes

  Vansweevelt makelaars draagt het Certes-label, een vertrouwd teken van kwaliteit en vakmanschap. Certes verenigt onafhankelijke vastgoedmakelaars die elk in hun regio een uitstekende reputatie hebben opgebouwd. Ze werken op diverse domeinen samen om u nog beter van dienst te zijn. Tastbare kwaliteit is de rode draad in hun gezamenlijke aanpak.


 • Onze gegevens

  BIV nummers:
  206.200, 500.294 en 501.227

   

  RPR Turnhout
  BTW BE 0463.604.966
  Waarborgfonds: Fidea-30.506.877.0288


  BNP Paribas Fortis 230-0202000-66
      Iban BE07 230020200066
      BIC GEBABEBB


  Derdenrekening 230-0203275-80
      Iban BE47 230020327580
      BIC GEBABEBB


  Toezichthoudende autoriteit:
  Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars,
  Luxemburgstraat 16 B t
  1000 Brussel

  Klik hier voor uitleg en een kopie van de plichtenleer.

Schrijf u in en ontvang als EERSTE onze nieuwe panden!

Laat uw gegevens na en wij brengen u als eerste op de hoogte van nieuwe panden die aan uw huidige selectie voldoen.

Uw Criteria

Corrigeer de fouten

Bedankt voor uw aanvraag
Deze wordt zo spoedig mogelijk verwerkt.

Sluiten
Sluiten

Sluiten
Sluiten

Pand verzonden

Sluiten